Smartlappenkoor - Rond en Blond - 's-Hertogenbosch


Rond en Blond heeft een bestuur en een aantal commissies die zorgen dat ons koor op muzikaal en organisatorisch gebied goed functioneert.

Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter: Annemieke Kamoschinski tel. 073-6420899 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Willy Koks tel. 073-6562020 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: Ad Groenen tel. 073-6566260 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast het bestuur kent ons koor een presentatiecommissie die verantwoordelijk is voor de aankleding. Deze bestaat uit een aantal gekozen leden.

Daarnaast zijn een aantal koorleden verantwoordelijk voor het jaarlijkse kooruitje en het tweejaarlijkse lenteconcert. Rond & Blond kent ook een muziekcommissie waarin naast twee leden ook de dirigent zitting heeft.

Rond en Blond is aangesloten bij de de Bond voor Smart en Levensliederen

Financien: Ons koor ontvangt, afhankelijk van de aard van het optreden, inkomsten uit optredens. Daarnaast betalen de leden een maandelijkse contributie.

Gastenboek

Optreden Perron 3
Goedemorgen allemaal. Ik wilde even laten weten, d...
Nieuwsbrief
mooie nieuwsbrief en een geweldig mooi stuk geschr...
geweldige reportages
Zooo, Vera en Thijs. geweldig leuke reportages, of...

Info Leden